fbpx

Het bedrijf

Het is eind jaren tachtig als Arie Bouman – op dat moment werkzaam als timmerman – een nieuwe uitdaging vindt: de weekmarkt! Arie begint met de verkoop van kaas en af toe bezorgt hij met zijn vader Dirk Bouman planten bij diverse bedrijven. Zo komt Arie op het idee om naast kaas ook planten te gaan verkopen op de weekmarkt. Naast consumenten komen ook steeds meer tuincentra inkopen doen bij Arie Bouman! Dat brengt Arie op het idee om te starten met Arie Bouman Tuinplanten B.V.

Zo ontstaat Arie Bouman Tuinplanten B.V., een groothandel in tuinplanten! In het voorjaar heeft Arie het druk met tuinplanten, maar in de winter valt de handel sterk terug. Om dit gat op te vangen start Arie met het oppotten en kweken van rozen om zo door de winter te komen!

Meer dan 25 jaar later is Arie Bouman Tuinplanten B.V. uitgegroeid tot dé gespecialiseerde tuinplantenleverancier voor tuincentrum, bouwmarkt en handelaar! Al meer dan een kwart eeuw selecteren wij voor onze klanten de best verkrijgbare planten bij circa 350 topkwekers in binnen- en buitenland!

Naast het handelsbedrijf hebben wij op onze eigen rozenkwekerij een breed assortiment stam-, klim- en struikrozen met meer dan 350 soorten tuinrozen in pot opgekweekt en afgezet in diverse landen!