fbpx

Genieten met Forever&Ever!

Met Forever&Ever kunt u onbezorgd genieten van hortensia’s.
Deze bloeiende hortensia maakt het hele seizoen nieuwe knoppen aan die uitgroeien tot grote, bolvormige bloemen met een doorsnede van 20-25 cm.

De stevige stelen van de plant zorgen ervoor dat de takken met bloemen niet gaan hangen na de regen. De hortensia wordt niet groter dan 90 cm waardoor snoeien niet nodig is! Elke tak geeft een bloem, ongeacht snoei of vorst. Dit in tegenstelling tot de normale hortensia.

F&E Locatie 2

Kwaliteit

De specifieke kwaliteiten van een Forever&Ever en de duurzame manier waarop deze gekweekt wordt spreekt steeds meer winkeliers en consumenten aan. De zoektocht naar de beste en meest gezonde plant is oneindig.

Veredelaars en andere deskundigen zijn continue op zoek naar de plant met de mooiste bloemkleuren, beste en gezondste groei- eigenschappen en het meeste plezier en gebruiksgemak voor de consument. Als geselecteerde planten een testfase van enkele jaren hebben doorstaan, krijgen ze pas het predicaat Forever&Ever. Daarmee is dit een collectie van altijd de nieuwste hortensia’s die bloeien op éénjarig hout.

Gebruiksvriendelijk

De Forever&Ever is een zeer gebruiksvriendelijke plant en geschikt voor iedereen. Forever&Ever vraagt weinig verzorging!

Forever&Ever is winterhard tot -25 graden en is geschikt voor border, terras en balkon. De hortensia presteert optimaal in halfschaduw. Bij warm weer vraagt Forever&Ever veel water, met name wanneer deze in de pot staat. Snoeien is niet nodig, indien snoeien gewenst is dan is de beste tijd hiervoor na de vorst. Snoei de plan in februari terug tot 25 cm boven de grond.

Unieke eigenschappen

Unieke eigenschappen Forever&Ever:

  • Uitbundige bloei
  • Constant nieuwe bloemen
  • Snoeien is niet nodig
  • Stevige takken
  • Winterhard

Voor meer informatie

Kijk voor meer informatie over Forever&Ever op:

Website: www.forever-ever.eu

1406829603_social_8   1406829504_social_3