fbpx

De nummer één hortensia

Endless Summer is al vijf jaar de nummer één hortensia in Nederland. Deze spectaculair bloeiende hortensia, herkenbaar aan de blauwe pot, veroorzaakte met de soort ‘The Original’ als eerste een revolutie binnen het hortensiasortiment.

Endless Summer ‘The Bride’ was de volgende hortensia (Hydrangea) die tuiniers verraste. De nieuwste soort ‘Twist-n-Shout’ is de eerst doorbloeiende hortensia met platte, schermvormige bloemen. Endless Summer hortensia’s maken een eind aan alle snoeiproblemen en trakteert de consument altijd op een rijke en langdurige bloei. Ook Endless Summer is beschikbaar in diverse kleuren.

Uniek in zijn soort

De Endless Summer is een bossige Hortensia die kan bloeien op zowel oud als nieuw hout. De herhaalde bloei van Endless Summer ‘The Original’ biedt tuiniers werkelijk een eindeloze zomer vol ongelooflijke kleuren. Deze sterke plant is perfect voor zowel kleine als grote tuinen! De Endless Summer The Original lenen zich zelfs uitstekend voor een bloemenarrangement of als snijbloem in een vaas voor een prachtige tafeldecoratie. Het meest opmerkelijkste kenmerk van de Endless Summer ‘The Original’ is dat u de kleur kunt veranderen van roze (rood) tot blauw!

Promotie

De Endless Summer Hortensia biedt in samenwerking met POKON een verkooppresentatie waarbij de Hortensia en Hortensiavoeding elkaar versterken op het punt van verkoop. Bij de Endless Summer Hortensia in blauwe pot wordt een tafeldisplay geplaatst met POKON Hortensiavoeding en een topkaart: een klantvriendelijke toppresentatie.

Onderzoek wijst uit dat planten met ondersteunend promotiemateriaal op de winkelvloer een hogere verkoop generen dan planten zonder presentatie. Maak dus gebruik van het Endless Summer promotiemateriaal en presenteer uw Endless Summer optimaal!

Het is een feit dat de planten van de Endless Summer Collectie elke omgeving gedurende een heel seizoen meer stijl, kleur en klasse geven, ook op het tuincentrum! Combineer creatieve presentaties met promotiemateriaal. Een goede presentatie draagt bij aan een beter verkoopresultaat! De Endless Summer is verkrijgbaar in diverse kleuren.